Contacte

Contacte

Fii liber să ne contactezi pentru orice întrebare direct pe site, sau pe numărele de telefon indicate.


Adresele noastre:

  • Oficiul Chișinău: Alexandru cel Bun 7,
    of. 215, mun. Chișinău, MD 2001
    Telefon: +373 69 60 60 24
    Mail: office@smartlab.md
contacte

valandsmartbusinesstoship-co-ukfotocabinadelmarContactearborContacte

Compania Smart Lab a fost creată în anul 2016 și are ca domenii principale de activitate: Creare site-urilor, Găzduirea site-urilor și promovarea acestora prin intermediul platformelor Google AdWords, Facebook Advertising, Email Marketing sau SMS Marketing. Totodată compania propune servicii de SEO Optimizare a site-urilor existente.

Premisele apariției companiei au fost: identificarea specialiștilor înalt calificați și identificarea unei cereri crescânde pe piața din Republica Moldova cât și din Europa.

Fiecare serviciu prestat are o metodică specifică de executare cu care clientul este cunoscut înainte de a semna contractul de colaborare.

Modul de lucru pentru un contract de Web Design:

  1. Identificarea necesităților clientului (stabilim tipul site-ului care v-a satisface pe deplin necesitățile clientului, limbajul de programare folosit, CSS-ul și necesitățile grafice)
  2. Creăm schema grafică a viitorului site (se stabilește grafic schema paginilor viitorului site, cu elementele pe care acesta le va conține. Această schemă se semnează de ambele părți și se anexează la contract ca caiet de sarcini.)
  3. Programare și web design (se purcede la crearea designului cu elementele grafice ce corespund schemei grafice a site-ului, după care se crează site-ul propriu zis.)