Email HTML

EMAIL HTML Comunică eficient și profesionist

CE REPREZINTĂ EMAIL-URILE HTML?

Email-urile HTML sunt tipurile de mesaje ce pot fi formatate ca și paginile web, utilizând diverse culori, grafice, tabele și link-uri. Imaginați-vă orice buletin informativ pe care îl primiți pe poșta electronică, acesta reprezintă cel mai elocvent exemplu pentru un model de email HTML. Email-ul HTML folosește un subset de coduri HTML, care oferă o capacitate de formatare și marcare semantică, mai avansată, ceea ce n-ar fi posibil cu un text simplu. Email-ul HTML permite includerea în aceeași linie a imaginelor, tabelelor, diagramelor, sau chiar a formulelor matematice în formă de imagini, care de obicei sunt greu de afișat. Email-urile HTML aduc o parte din arta vizuală a web-ului în cutia poștală a utilizatorilor, care anterior era invadată doar de text simplu. În contextul în care cutiile poștale devin din ce în ce mai dezordonate, din cauza numeroaselor mesaje primite, atunci email-urile HTML oferă o modalitate de a ieși în evidență din marea mulțime. Unele din elementele disponibile includ grafice, text formatat, și culori de fundal. Utilizate în mod corespunzător, email-urile HTML au proprietatea de a furniza mai multă informație, ceea ce poate conduce la rate de răspuns mai mari.

Caracteristici

  • + redactarea fotografiilor
  • + butoanele rețelelor sociale
  • + copyrighting
  • + galerie

Începând, doar, de la €15/proiectul

Avantajele utilizării Email-urilor HTML

Cel mai interesant lucru despre email-urile HTML este că tu deții o mulțime de libertate, pentru a face ca mesajele electronice să arate în modul în care îți dorești. Tu poți crea mesajele, în exact același mod, cum poți crea o pagină web, utilizând tot felul de caracteristici. Acest lucru poate fi util marketerilor care doresc ca email-urile lor să iasă în evidență.

Atunci când trimiteți mesaje către o listă de clienți, posibilitatea de a include în email text formatat reprezintă un mare plus.

Email HTML

CUM LUCREAZĂ SMART LAB?

web design

Alegi tipul site-ului

Noi te ajutăm să alegi cea mai bună soluție pentru afacerea ta

landing page

Creăm schema

Noi oferim, prealabil, spre aprobare schema viitorului site

Programăm

Noi creăm site-ul pe care l-ai ales, conform schemei

valandsmartbusinesstoship-co-ukfotocabinadelmarfeedbackarborbesm