MAGAZIN ONLINE Comercializează-ți produsele în întreaga lume

CE REPREZINTĂ UN MAGAZIN ONLINE?

Un magazin online este un site web care permite utilizatorilor să găsească, comande și să achite diverse producte sau servicii. Pentru a avea un magazin online de succes e nevoie de a găsi cumpărători calificați, gata să cumpere oricând, orice produs sau serviciu doar online. Pentru aceasta e nevoie de a determina necesitățile sau dorințele potențialilor cumpărători, de a le demonstra că ei pot să-și găsească rezolvarea problemei sau îndeplinirea dorinței doar accesând magazinul tău online, odată ce magazinul online devine ușor de accesat și ușor de utilizat se creează o puternică credibilitate în jurul magazinului online, făcându-l o substituție de neschimbat al magazinelor propriu zise. Magazinele online, de obicei, includ: vitrine virtuale, coșuri de cumpărături, sistem de procesare a comenzilor și plăților, precum și infrastructură de livrare a produselor. Când vine vorba de magazin online, sunt diverse planuri de hosting pentru a-l susține, însă, de rapiditatea serverului (host-ului) depinde experiența plăcută sau neplăcută a utilizatorului. Folosind instrumente ca Web Analytics, se poate ușor de determinat care combinație de produse sau servicii este cea mai utilizată, întrebată și care, în sens contrar, este mai puțin favorabilă, o astfel de statistică influențează în mod pozitiv modul de aprovizionare a produselor pe site, impunând o selecție pe produsele cele mai întrebate.

Caracteristici

 • + full responsive (pentru toate dispozitivele)
 • + meniu cu filtru
 • + redactarea fotografiilor
 • + copyright
 • + sistemul pay pall integrat
 • + panel de administrare
 • + sistemul „lista produselor dorite” integrat
 • + certificat SSL
 • + până la 100 de produse introduse de noi
 • + 6 luni de administrare gratuită
 • + integrarea în sistemul Google search console
 • + SEO-ul de bază

Începând, doar, de la €449/proiectul

Beneficiile unui Magazin Online

Alegere mare

Poți obține cele mai bune produse și la cele mai mici prețuri, fără a suporta după tine greutatea pungilor cu îmbrăcăminte și încălțăminte, cum o faci la Mall. Totul, începând e la haine, încălțăminte, bijuterii, jucării, parfumuri scumpe, ceasuri, telefoane mobile, pot fi găsite online. Mii de oportunități și opțiuni de a alege.

Confort maxim

Accesând un magazin online nu mai e nevoie de a vă face griji unde să parcați mașina sau unde să vă lăsați copii în timpul ce faceți cumpărături. Orice magazin online lucrează 24 ore din 24 , 7 zile pe săptămână, puteți face cumpărături după ce ați trimis copii la culcare, sau în timp ce savurați cafeaua de dimineață, și cea mai bună parte e că nu trebuie să stați în rând pentru a măsura o pereche de pantaloni. Acesta este un serviciu convenabil pentru a face cumpărături!

Prețuri excelente pentru toată lumea

Care este cel mai bun motiv de a face cumpărături online? Prețuri mici, desigur! Deoarece magazinele online nu achită chiria, serviciile comunale, salariile pentru vânzători și alte plăți pentru a menține activitatea activă, ei pot să-și permită să facă reduceri enorme, multe produse în magazinele online pot fi găsite chiar și la prețuri ce nu depășesc costul lor.

CUM LUCREAZĂ SMART LAB?

web design

Alegi tipul site-ului

Noi te ajutăm să alegi cea mai bună soluție pentru afacerea ta

landing page

Creăm schema

Noi oferim, prealabil, spre aprobare schema viitorului site

Programăm

Noi creăm site-ul pe care l-ai ales, conform schemei

valandsmartbusinesstoship-co-ukfotocabinadelmarfeedbackarborbesm