Portofoliu

CÂTEVA DIN LUCRĂRILE NOASTRE

Moldova Esports Federation

O uniune de asociații obștești cu profil sportiv a reușit să înregistreze la Ministerul Justiției Federația Sportivă Națională de Sporturi Electronice din Republica Moldova, prescurtat Federația de Sporturi Electronice din Moldova sau Moldova Esports Federation (MEF).

GENOM – Centrul de dezvoltare personală

Centrul De Dezvoltare Personală GENOM vine cu servicii de calitate, adaptate standardelor internaționale, pentru a ajuta persoanele de orice vârstă să înceapă a trăi mai bine decât până acum, să poată găsi forța și încrederea de a realiza lucrurile pe care le credeau doar vise, să depășească dificultățile cu încredere, beneficiind de suportul unui specialist calificat.

DEVOTAMENT – Mobilă la comandă ferestre și uși

DEVOTAMENT este o companie care se ocupă cu confecționarea mobilei la comandă dar și a ferestrelor, ușilor și diverse accesorii.

MULTIGRUP – Sisteme de securitate

Compania ”Multi Grup” SRL a luat naștere în decembrie 2016 ca rezultat al coagulării mai multor factori precum cunoștințele temeinice și experiența în domeniu a fondatorilor, stabilirea relațiilor de parteneriat cu cei mai mari distribuitori de echipamente și cererea crescută de pe piață. Astfel, vă stăm la dispoziție cu cele mai moderne soluții pentru securitatea locuinței sau a afacerii Dvs.

ORGANIC PROTECT – distribuitorul oficial al companiei „Schelkovo Agrohim”

Organic Protect tinde să devină lider in domeniul produselor de uz fitosanitar, în tehnologiile avansate, calitatea produselor și abordarea responsabilă în rezolvarea provocărilor clienților din întreaga țară. Activitatea principala a companiei este deservirea clienților în domeniul agriculturii, oferind produse de protecție a plantelor, microelemente și semințe de cele mai înalte standarde.

Creează un site împreună cu noi