SITE BROȘURĂ Site-ul ce se afișează ca o revistă

CE REPREZINTĂ UN SITE BROȘURĂ?

Site-urile de tipul „broșură” se diferențiază de tradiționalele platforme comerciale, deoarece ele nu oferă posibilitatea clienților de a cumpăra online, un anumit produs sau serviciu. În schimb aceste tipuri de site-uri au menirea de a produce vânzări și interes, prin alte aspecte ale companiei, diferite de cele ce presupun prezența fizică pe piață, sau prezența departamentului de telemarketing, sau a unei forme online de contactare. Asemănându-se cu o formă externă de publicitate, site-urile de tipul „broșură” creează o imagine aparte companiei. Ele obțin acest lucru, prin oferirea a unei liste depline și actualizate a tuturor produselor și serviciilor companiei dumneavoastră, deținând informații detaliate ele intensifică gradul de conștientizare a clienților dumneavoastră față de identitatea brand-ului dumneavoastră.

Caracteristici

  • + full responsive (pe toate dispozitivele)
  • + o linie de meniu
  • + butoanele rețelelor de socializare
  • + portofoliu integrat
  • + formă de contact
  • + butonul de abonare
  • + SEO-ul de bază

Începând doar de la €150/proiectul

Beneficiile unui Site Static de tip „Broșură”

Un site static de tip „broșură” este construit cel mai adesea de furnizorul dumneavoastră de web design în maxim 6 pagini, deci acolo se găsește destul loc de a prezenta o mulțime de informații vizitatorilor dumneavoastră.

Acesta conferă afacerii dumneavoastră o imagine online deosebită dar și un renume domenului dumneavoastră.

Site-ul static de tip „broșură” este ușor de construit și nu necesită mari costuri în comparație cu un site dinamic, cel mai adesea site-urile statice de tip „broșură” sunt utilizate de companiile mici și de start-up-uri.

Un site static este ușor de menținut, el poate fi administrat doar de o singură persoană sau de către furnizorul dumneavoastră de servicii web design, el este efectiv din punct de vedere al costului, și consumă mai puțin timp pentru administrare decât cel dinamic.

Site-urile statice de asemenea sunt remarcate și indexate de către motoarele de căutare, deci pot fi ușor găsite de către potențialii clienți. Odată ce afacere e pusă pe roate, web-designerul dumneavoastră poate dezvolta și adapta site-ul dumneavoastră static în unul cu mult mai dinamic, fără mare efort.

CUM LUCREAZĂ SMART LAB?

web design

Alegi tipul site-ului

Noi te ajutăm să alegi cea mai bună soluție pentru afacerea ta

landing page

Creăm schema

Noi oferim, prealabil, spre aprobare schema viitorului site

Programăm

Noi creăm site-ul pe care l-ai ales, conform schemei

valandsmartbusinesstoship-co-ukfotocabinadelmarfeedbackarborbesm